THC SERVERS SI TERMENII FOLOSITI PENTRU CONTURILE DE HOSTING

THC SERVERS SI TERMENII FOLOSITI PENTRU CONTURILE DE HOSTING

Unul dintre termenii care sunt utilizati in industria de hosting si in domeniul it este prima litera aflata in alfabetul grecesc, litera cunoscuta sub denumirea de alfa. Acest termen alfa este utilizat pentru website-uri si pentru conturile de hosting de catre firmele de gazduire profesioniste.

Thc  Servers se numara printre acele firme de gazduire care detin o vasta experienta in industria de hosting, care ofera un suport tehnic permanent tuturor clientilor si care va pun la dispozitie o multime de oferte avantajoase la serviciile de gazduire.

Pentru cei care nu au foarte multe cunostinte in acest domeniu trebuie stiut ca o gazduire web inseamna de fapt gazduirea unei afaceri in mediul online, a unui website care sa functioneze foarte bine, unde instalarea diverselor softuri sau pluginuri sa se realizeze in mod optim si unde datele detinute sa fie in perfecta siguranta.thcservers

Toate aceste softuri sau programe care sunt instalate pe website-uri sau pe diferite servere participa la procesul de tranzactii de tip online si trec prin numeroase faze pana cand ajung la partea finala. Prima versiunea unde se verifica si este testat softul se numeste versiunea alfa. Aceasta versiune este prima faza in care un program isi incepe etapa de testare.

Dezvoltatorii din acest domeniu utilizeaza anumite tehnici care sunt denumite tehnici white box, care au posibilitatea de a verifica rezistenta si integritatea soft-ului. Exista si tehnicile de tip black box care sunt efectuate de catre o echipa de specialisti ce verifica functionarea soft-ului la parametri optimi.

Thc Servers va recomanda sa nu utilizati softuri ce se gasesc in stadii de cercetare si de testare, deoarece acestea sunt instabile si pot sa determine intreruperi de functionalitate si pierderi ale informatiilor stocate. De regula, versiunile de tip alfa nu sunt oferite pe piata  deoarece pot sa fie incomplete si pot sa afecteze un cont de hosting sau afacerea online provocand blocaje, pierderi de date si chiar o multime de greseli.

Apelati cu incredere la serviciile de gazduire oferite de firma de hosting Thc Servers vizitand website-ul www.geekshosted.com si comandand pachetele de gazduire potrivite pentru afacerea dumneavoastra.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s